Fika på Saltö

image

Idag blev vi bjudna på fika hos Melvin och hans familj, så trevligt! Vi åkte dit innan lunch och Elise fick lunch som Pappan i huset lagat och som hon slukade med mycket god aptit, som nästan alltid när det är något nytt! Märkligt men bra!

image

Natalie läste en bok som Elise kom med i handen och resten av tiden lekte barnen fint på var sitt håll. Utom när de båda ville ha just den leksaken som den andre lekte med mest hela tiden… såklart! Dock gick det ganska snabbt att avleda.

image

Väntar på lunchen!

Med lite hallonbladste i magen är det väl dags för en promenad i det otroligt vackra vår-vädret för min del, tror jag nog. Elise somnade i bilen på väg hem från Saltö och snart börjar Militärpappans fotboll på tv:n. Hoppas ni har en skön söndag med lika vackert väder som vi!

7 thoughts on “Fika på Saltö

 1. Vad gulligt när de sitter och väntar på lunchen! =)

  Vi har också vackert väder idag, dock blåser det kallt. E har rest bort några dagar så i eftermiddag kommer en kompis hit med sina barn, en som är 21 månader och en som är 5 månader! Hon är den som peppar mig inför att våga skaffa ett till barn… Kan hon, kan jag liksom! Och det är mysigt att se hur den stora killen klappar försiktigt på sin lillasyster.

  Ha en skön promenad du hurtiga gravida kvinna!

  • När jag är FL på det andra barnet har vår kommun som regel att barnen får vara på fsk 15h/vecka. Och vår fsk i sin tur har bestämt att alla 15-timmars-barn ska får vara där mån, tis, ons och tors 08.15-12.00.
   För och nackdelar med allt, kan jag tycka. Det blir lite stressigt att hinna dit och hem och amma och byta blöja mellan… =)
   I Sthlm har ni förmodligen helt andra förutsättningar.

 2. Ohh härligt med en liten kompistripp och göttit att hon slukade maten med hull & hår =D. Roligt att hon gillar att testa nya maträtter så, vissa barn kan ju vara petiga och tvärtom

  ja, nu har vi allt lite läskigt väglag, men där jag gick hade det tinat upp så jag gick på asfalt, men han ska ju såklart gå där det är som bökigast, skratt
  Kraaamar

 3. Hoppas promenaden satt skönt! Det är verkligen svårt att hålla sig inne dagar som dessa, så imorgon ska jag på något vänster ta mig ut på en promenad. Bara hoppas på att sambon är så pass frisk att han kan stå på benen i alla fall och kan roa A en stund så får jag med mig bebisen ut… 🙂 Fast idag hängde jag en stund i en skön lekpark i alla fall, det gav mersmak så det heter duga! Mer frisk luft åt folket!

  Ja, dröm dig bort – det är underbart!

 4. Du imponerande kvinna! När jag gått över tiden orkade jag inte med några promenader. Min BM hävdade iofs att promenader inte gör varken till eller från. Hallonbladsthe testade jag inte, men det kanske gör susen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *