Vab med nästanfriska barn

image

Jag vabbade igår, med sådär alldeles för friska barn för att det ska vara hållbart en längre tidsperiod än i tiominutersstötar. Förmiddagar brukar jag oftast kunna trolla bort genom att stå upp och vara i ständig rörelse. Stannar jag till eller för den delen sätter mig ner är det slut på friden. Eftermiddagarna blir oftast lite värre… Vi fick en härlig dag tillsammans, jag och barnen!

image

Vi har letat sniglar, målat med vattenfärg, fikat i solen, hängt på café, besökt lekplatsen i stan, ätit glass, gått balansgång runt en fontän, cyklat, letat efter katter att klappa, kelat med hundar, plockat massor av blommor, inrett uteplatsen lite, städat, pusslat, kollat på film, spelat bokstavsspel, lekt med vatten, tvättat, myst i soffan och bakat kardemummaskorpor. Som sagt, inte jättesjuka. Skönt!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *