21 thoughts on “Vacker hund skänkes omgående!

  1. Argh.. jag vet precis hur det där känns.. De hundar jag har vuxit upp med under årens lopp har avlöst varandra i att förstöra och riva ner saker. Det värsta var en alldeles nygjord Janssons frestelse på självaste julafton.. Men va 17, man älskar dem ändå och kommer alltid att göra det 🙂 Jättesynd på den fina pepparkaksborgen bara.. :/

    Stor kram till er!

  2. Ånej, ert fina pepparkaksfort! Det blev för svårt att motstå att undersöka kan jag tro. Dessa hundar, Texas ”åt upp”/rev sönder alla mina exemplar av mitt examensarbete när de kom med posten när jag inte var hemma. Han dödade även mitt favoritgosedjur från när jag var liten. Då grät jag faktiskt! Tur att ni hann ta kort på det fina verket iaf!

  3. Hahahaha! Känns igen! Tänk alla gånger som Dumper struntade i att heja när man kom hem och bara slank ut som en vessla, då visste man att han ställt till med något… typ ätit upp en fåtölj eller så…

  4. Och man kan bara nicka igenkännande. Kompis åt upp ett kilo, mycket dyrt, franskt smör som min svåger köpt. Och ja, pälsen var sjukt fin i nästan ett halvår.

  5. Ja, hundar… Ännu en gång har jag fått bevisat för mig att jag inte skulle kunna ha hund! (Så himla typiskt med borgen och allt!) Katter känns mer passande för mig 🙂 Janne dricker vatten ur granfoten just nu, det är det värsta som hänt på länge (peppar peppar).

  6. rent tekniskt sett så är det ju hundägarens fel om hunden äter och förstör saker. som min mamma som har en liten terrier som äter fjärrkontroller.. hade den fått en uppfostran från grunden med disciplin och att någon inte förmänskligar hunden så hade en frisk hund aldrig gjort något sådant

    • Din mamma säger du… för själv har du ingen hund antar jag?. Och om du läser mer än ett inlägg om min hund så upptäcker du snart hur min filosofi för hundar är med regler och rutiner. Ibland kan man vara lite snabb att döma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *