Vad en kopp kaffe kan göra

image

Under eftermiddagen var jag så sjukt trött, liksom sovtrött att jag kände mig lite utom all räddning. Tills jag kom på att det finns något som heter kaffe! Sånt drack jag en stark kopp av och fick sedan energi till att skotta runt hela huset, fylla på ved och därefter klä på barnen för en en stund i pulkabacken.

image

Elise och jag åkte pulka och gungade medan Tilia sov gott i sin vagn nedanför backen. När vi kom hem ringde Finaste grannen och bjöd över oss på middag. Vilken härlig överraskning! Barnen lekte, sprang runt, runt och runt, tjoade och busade som bara den tills vi åkte hem för pyjamasrace.

image

Nu på kvällen tog Undra och jag en sväng i snön och passade samtidigt på att skotta ut en granne och finlira lite på vår egen tomt.

Nu är jag redo för mera snö! Och sen lite vår.

 

4 thoughts on “Vad en kopp kaffe kan göra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *