Vågrät position intagen

Ja, det horisontella läget gäller fortfarande här. Fick inte träffa någon läkare idag, utan först nästa vecka, men rekommenderades starkt (beordrades, anser jag) att ta ledigt hela nästa vecka också. För Militärbebisens skull!

Skulle egentligen ha haft semester från mitt vanliga jobb nästa vecka för att konsulta med mitt företag, men har nu ställt in allt. Allt för Gooner (Militärbebisens andra smeknamn, då Militärpappan är ett starkt fan av Arsenal)!

Min fantastiska chef gav mig möjligheten att arbeta hemifrån i den takt jag förmår, så jag slipper känna stress (och därmed ett ökat blodtryck) över det som jag gärna vill bli klar med innan jag lämnar för föräldrarledighet. Vilken möjlighet! En mycket flexibel man för att vara 50-talist! =)

Imorgon ska vi till Öland och grilla och chilla och prata framtidsplaner för jobbet. Känns som jag orkar med det! Kan ju alltid inta horisontellt läge även på Öland om det skulle behövas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *