Beordrat horisontellt läge

Igår när jag var hos barnmorskan på kontroll visade det sig att mitt blodtryck gått upp en bra bit, helt plötsligt. Eftersom jag lider av (kanske lite väl påspätt, för jag känner inte ens av det…) högt blodtryck i vanliga fall (icke-gravida-fall) så blev BM orolig och försökte tala mig tillrätta med hot om sjukskrivning. Bara de orden fick mitt tryck att öka en bra bit till. Shit vad stressad jag blev!

Svårt det där, när jag inte känner av det själv. Jag mår bra och ser ut att må bra, men trycket är högt och det kan vara farligt. Jag vet att det kan vara farligt för mig, på lång sikt, men hur farligt och på vilket sätt är det farligt för Militärbebisen? Hjälper det verkligen om jag arbetar mindre? Jag har en del frågor till läkaren som jag ska träffa imorgon.

BM och jag kom i alla fall fram till en deal: Jag skulle stanna hemma resten av dagen igår, hela dagen idag (förutom en föreläsning på1,5 h som jag fick hålla) och halva Onsdag. Sen ska jag på ny kontroll imorgon och då få träffa läkaren. Hon ska väl döma ut mig eller inte. Så känns det lite.

Såklart är Militärbebisen viktigast och går före allt annat! Det har jag nu kommit underfund med i mitt beordrade horisontella läge. Får se vad de säger imorgon.

Föresten så har mitt försvunna Tradera-paket kommit tillrätta idag, efter två veckor på vift. Så himla gulliga kläder! Nu börjar jag riktigt längta tills Militärbebisen kommer ut!

Nu ska jag återgå till mitt horisontella läge.

3 thoughts on “Beordrat horisontellt läge

  1. Ja, ta det lugnt ett tag du! Ingen idé att jobba ihjäl sig… Konstigt att man när man jobbar alltid kan tänka sig att vara ledig, men så fort nån annan säger att man Måste vara ledig så blir det genast inte lika kul… Ha det fint och ta hand om dig! Kram

  2. Usch då, jag tycker verkligen att du ska ta det lugnt nu! Passa på att ligga och kolla på tv, läsa en bok och sova för jäklar vad lite det blir av den varan sen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *