Vänner

Elise och Undra

Bästisar!

Idag har jag och Elise varit på babyrytmiken på Mariagården dit vi brukade gå när hon var mindre. Det var jättetrevligt att träffa andra mammor såklart och jätteroligt för Elise att få vara bland andra barn! Nu är hon i den åldern då jag tycker mig se att hon får kontakt med jämnåriga. Det är så himla gulligt att se två knubbiga små händer hålla i varandra…

Efter det tog jag en promenad till Maxi för att handla lite och Elise sov sedan hela vägen hem. Efter lunch tillsammans i stilen en sked till mamma som åt fisksoppa och en sked till Elise som åt pasta med broccoli delade vi på katrinplommonpurén.

Elise sitter jättebra själv nu men jag ”safe:ar” och har henne på en tunnare madrass om hon ska sitta själv en längre stund. Det finns en till i det här huset som gillar mjuka madrasser – Vackraste hunden. Hon lade sig mitt framför Elise mitt bland leksakerna och de två hade himla roligt med varandra! Jag är så glad över det!

När Militärpappan kom hem från jobbet tog jag Vackraste hunden med mig på en timmeslång löprunda och hon var så duktig! Hon sprang bredvid mig i sitt koppel hela rundan och lydde varenda kommando på en gång. Underbara hund!

Imorgon ska jag och Elise hem till en kompis och hennes sjumånaders Melvin. Det ska bli trevligt! För övrigt har jag bara trevligheter inbokade den här veckan! Jag trivs.

One thought on “Vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *