Träning vecka två

Måndag: Promenad, 100 min + Löpning intervall, 40 min

Tisdag: Styrka, 40 min, direkt efter Löpning, 20 min

Onsdag: Promenad, 40 min

Torsdag: Styrka, 40 min + Promenad 60, min

Fedag: Vila!

Lördag: Löpning,  30 min

Söndag: Promenad 90 min

Kommentar: Jag har inte hunnit med alla pass jag ville, men är nöjd med veckans träning. Är tillbaka med min vanliga blodtrycksmedicin, Enalapril Comp, som jag hade före graviditeten. Jag har alltid trivts med den men det är en inställningsfas på tre veckor och det har jag känt av i kroppen. När jag varvade ner efter ett väldigt tufft intervallpass i Tisdags svartnade det för mina ögon och jag fick lägga mig ner med fötterna högt. Jag har även känt av som astmaliknande symptom då jag fått svårt att få luft. Hoppas det ger med sig snart!

 

4 thoughts on “Träning vecka två

  1. Bra jobbat, Frida! Du ska vara nöjd med varje träningspass som blir av. Även om du helst vill få in fler. Det är bättre att göra något än inget alls. Lycka till i fortsättningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *