Vår i trädgården

Nu ska jag läsa ikapp lite bloggar medan männen kollar fotboll. Och till detta ska jag äta min Dajm som Militärpappan köpt åt mig idag. Fryst såklart, som sig bör! Någon mer som gärna äter fryst Dajm?

6 thoughts on “Vår i trädgården

 1. Fryst? Aldrig hört talas om! Blir det godare så?

  Förresten – titta över maxstorleken på bloggen för bilder – de flyter nämligen ut i sidomenyn nu rätt ofta (som i det här inlägget). Det går att ändra snabbt i wordpress så att den bara tar in dem enligt bloggens mallstorlek.

  • Jag har varit rädd för det så jag förhandsgranskar alltid och minskar dem genom “redigera” i procent när man klickar på bilden i bloggen. Men det hjälper tydligen inte förstår jag nu?.
   Tack för att du sa till. Jag har försökt kolla i WP nu men jag fattar inte riktigt. Kan jag ställa in nåt automatiskt menar du eller måste jag ha koll på måtten på vartenda bild när jag förminskar bilderna redan innan jag överför dem till bloggen?
   Vet någon hur jag ska göra?
   Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *