Grillpremiär

Vid lunchtid passade jag på att ta mig ut med Tilia på promenad i det vackra vädret. Jag kan gå på riktigt snabbt och det känns fantastiskt! Stötte av en slump på Finaste grannen och vi bestämde oss för att ta en tur förbi Blomsterlandet för att inhandla lite vårblommor till trädgården. På vägen hem fick jag stanna en gång och amma mot ett staket på en parkeringsplats och sen var Tilia inte så värst jättenöjd i vagnen resen av rundan. Men det stressar mig inte, som tur är.

image

Hela förmiddagen hängde vi i trädgården här hemma och Elise hittade sin badring i garaget som hon genast hade väldigt roligt med! För en stund sedan kom Dedde, som Elise säger åt sin farbror och Militärpappan, han och Elise grillar på altanen nu. Elise har fått sin första grillade korv och sitter nerkladdad med ketchup och säger ”Mmmm!!” mellan tuggorna. Sötunge!

image

Tilia sover i sin vagn sedan några timmar tillbaka och jag har under den tiden bland annat planterat blommorna jag köpte på Blomsterlandet tidigare idag. Självklart fick jag hjälp av lilla Elise! Hon skulle tvunget ha de stora tjocka vantarna på trots att vädret mer tillät t-shirt… Men jag är glad så länge det är på det hållet!

5 thoughts on “Grillpremiär

  1. Haha vilken underbar bild på Elise genom fönstret! Amma mot ett staket på en parkeringsplats – sånt där kommer jag ihåg. En gång fick jag stanna vid en bensinmack med bilen, det var mitt i sommaren och jättevarmt så jag fick öppna alla dörrar och sitta och amma Isak i passagerarsätet. Bredvid mig stod en lastbil med två gubbar i som helt ogenerat satt och stirrade under hela amningsstunden. Kul!

    Känner du dig ”coolare” nu än när Elise var nyfödd? Känns allt inte lika jobbigt och läskigt? Eller du kanske var lika lugn när Elise var såhär liten?

  2. Vad fint och vårigt det blir med blommor. Jag vågar inte plantera riktigt än. Är lite rädd för att det blir ett bakslag med mer kyla och kalla frostnätter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *