Vår lördag

image

Jag inledde min lördag med att springa intervaller med ett litet gäng mammor ur Team Militärmamman. Jag hade tänkt mig att vi skulle springa på banan men där var visst friidrotts-tävling idag så vi fick tänka om och det slutade med att vi höll till uppe på grusplanen istället.

Vi sprang 6 st 2-minuters-intervaller med 1 min vila mellan. Efteråt sprang vi ett varv på slingan tillsammans. Ett härligt pass där hjärtat fick jobba hårt, precis som det ska vara!

image

Under eftermiddagen åkte jag och barnen till Landet för att hälsa på och vi åkte inte hem igen förrän barnen skulle sova för natten, ett vinande koncept vi kört med sedan länge. Bil är detsamma som sova för mina barn, åtminstone för Tilia än så länge.

Elise plockade smultron och Tilia ville åka cykelvagnen, en såndär gammal variant ni vet. Jag gick upp och ner längs grusvägen och flickorna kiknade av skratt när jag sprang så de fick åka snabbt!

image

Undra passade på att inta kärran när vi andra gjorde annat…

2 thoughts on “Vår lördag

  1. Åh idag känner jag mig som mig själv igen! Pigg och redo att återuppta kontakten med alla härliga bloggare. Här ska läsas ikapp minsann.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *