Varde ljus

image

Äntligen har vi tagit oss förbi alla måsten och nej och inte ork och andra ursäkter och tagit tag i lite småprojekt i huset igen. Militärpappan lade ungefär tre timmar i helgen på att sätta upp en lampa där allt med el och knappar och proppar inte stämde. Jag är fascinerad hur han orkar! Själv kan jag kämpa för att gå ner 30 kg på 8 månader men att försöka sätta upp en lampa i tre timmar hade jag aldrig haft energi och tålamod till!

Visst är det skönt att vi är olika?

Flera lampor har satts upp i huset och nu när de väl sitter där är det ju en omöjlighet att tänka sig att vi ens klarat leva utan detta lyse i flera år! Lampan på bilden köpte jag två av och de ska hänga i det stora fönstret i vardagsrummet men det var visst en massa saker om skulle åtgärdas där först. Nu hängde jag en av dem i sovummet istället och en dimmer till den och där får den bo. Tänk att vi levt utan den också så länge!

Vi (läs: jag) har en hel del målningsprojekt på gång också, av möbler. Jag ska bara tränga mig förbi alla dessa ursäkter jag skrev om nyss, så ska ni snart få se hur fint det blir här.

Heja mig!

2 thoughts on “Varde ljus

  1. Haha där är det tvärtom med sambon och mig, jag är enoooormt envis och kan pula tills det är klart, men sambon han ger upp och krånglar det för mycket då är det fel på verktyg och allt möjligt, skratt

    Fin lampan var

  2. Haha näee får ju inte det, men kände att jag kunde göra det ef att hon ställt upp så mycket på mig =D. Ja det är nog lite ålderstecken med små kvesor, vårtor och knölar, sådana tecken som man INTE vill se

    kraaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *