Det vankas bal

På lördag är det dags för den årliga Kustflottans bal och vi ska såklart dit även i år. Förra året var jag gravid i slutet av sjätte månaden och så är ju inte fallet den här gången. Det innebär både att jag kommer kunna dricka vin till maten och känna mig finare i min klänning. Och förhoppningsvis slipper jag kissa i gräset på en iskall och blåsig ö-jävel med!

Militärparet på väg till bal!

Kustflottans bal 2011. Gravid i månad sex.

Jag har provat mina klänningar och tre av fem är för STORA! Så synd! Min gröna klänning som är uppsydd till mig för min studentbal är lite väl åtsittande runt magen för att jag ska kunna känna mig bekväm, vi ska ju liksom äta hela kvällen med. Dessutom var jag hiskeligt smal just vid studenten men kände mig själv väldigt tjock. Hur störd i huvudet kan man vara?! Älskar den visdom mina snart 32 år har gett mig och skulle inte byta bort den för något i världen!

image

Ett kort på ett kort… Därav suddigheten. Studentbalen år 2000.

Återstår gör en klänning och det var ett par år sedan jag använde den så det passar fint. En en enkel blå variant som jag tänker ha silvriga accessoarer till och håret har jag inte riktigt bestämt hur jag ska ha ännu men det lutar åt något lockigt som hänger ner lite baktill. Hur man nu får ihop det?!

Självklart ska ni få hänga med mig på bal genom inlägg i bloggen!

13 thoughts on “Det vankas bal

 1. Fina ni och ja eller hur du var ju riktigt smal där, så bra att du hade en till klänning som passar och blått och silver är ju jättesnyggt =D

  Så kul att gå på bal och roligt att få vara med och följa med =D

 2. Oj, det här innebär ju att jag har följt din blogg i över ett år nu – kommer så väl ihåg förra när du skrev om balen förra året och hur fin jag tyckte/tycker att du var i klänningen och magen 🙂

  Ofta verkar inte vi tjejer tycka att vi är fina i våra gravidmagar trots att vi tycker att det är det vackraste som finns på någon annan (dock har jag aldrig känt mig så fin som jag gjorde när jag var gravid) och jag tycker det är konstigt och synd.. Nåväl, det var inte det jag skulle skriva om här utan bara önska lycka till och hoppas att du får en härlig kväll! <3

  • Kul att du följt mig så länge! Tack, vad fint sagt. Och jag tänker precis som du skriver. Alla andra är ju så fina… och binär jag ser kort på mig så ser håg fin ut, men så ful jag kände mig. Klumpedunsig.

 3. Den bruna klänningen är jättefin, jag älskar brunt. Hade jag haft lite mer tänk innan min bal hade jag tagit en brun istället för en grisrosa när men dessutom e jätteblek.
  Ser iframemot bilder på helgens klänning

 4. Behöver du hjälp att plocka fram ett matchande nagellack oavsett vilken klänning du väljer så vet du var jag bor. Ställer mer än gärna upp;)

 5. Blått och silver, det är ju så fint! Tycker jag självklart, eftersom det var vad jag hade som brudklänning 🙂
  Nej, ärligt, du som dessutom är mörkhårig måste ju passa riktigt fint i det. Ser fram emot en bild 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *