Vem behöver pasta?!

image

Igår damp den här helt
fantastiska kokbok ner i brevlådan! Den är skriven av en klar kockfavorit här hemma, Tommy Myllymäki och den innehåller galet många recept på olika tillbehör i grönsaksform.

Med tanke på vi vanligtvis inte äter pasta, ris, potatis eller andra rena kolhydratskällor till våra måltider är detta en bok som passar oss perfekt! Vi gör ofta något av grönsaker istället och här finns inspiration till mängder av nyheter. Även om jag älskar broccoli med tuggmotstånd, blomkålsmos och stuvad vitkål känner jag mig manad att utöka min receptbank med andra grönsaker och smakkombinationer!

Igår gjorde jag till exempel en supergod tomatsalsa med avokado och lime som serverades till hamburgare på en bädd av spenat. Smaskens!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *