Vi har det bra

image

Vi sov i nästan två timmar under förmiddagen och så fort vi vaknade åkte vi till Läkarefamiljen för att hänga lite. Där blev vi bjudna på supergod lunch bestående av älgfärsbiff, fyllda paprikor och sallad. Mums!

image

Vi hoppade in på Willys innan vi körde hem och Tilia älskade att sitta i kundvagnen och titta på allt runtomkring henne! Hemma sov hon sedan en lång stund till, tiilräcköigt för att jag skulle hinna damma av och plocka undan hela huset. Lite dammsugning på detta och vi är i hamn! Jag har plockat av lite äpplen från trädet i trädgården och tänkte göra lite mer stärkande dryck innan jag ger mig i kast med att diska råsaftcentrifugen, inte fullt så spännande men det mesta funkar att köra i maskinen, tack och lov!

image

5 thoughts on “Vi har det bra

  1. På den bilden tycker jag att Tilia är extremt lik Elise när hon var så liten! Jag blev helt galen sugen på en sån äppeldrink som du skrev om tidigare. Men vår råsaftcentrifug har gått sönder =(

  2. Hm, en råsaftcentrifug kanske inte vore så dumt till äpplena och päronen? Här är vi allmänt dåliga på att äta upp vår frukt från trädgården. Kanske hade varit lättare att dricka upp den istället? Får fundera lite, men det kan ju vara en kul julklapp till familjen!

  3. Vad mysigt att umgås med den lilla själv en stund! Jag ska också testa att lämna den stora en helg, jag har nämligen aldrig gjort det förut. Tyra har börjat tjata om att hon vill vara med farmor och farfar själv, så jag ska nog lämna henne där en helg när Markus jobbar. Känns som en winwin eftersom hon ju får total uppmärksamhet av farmor och farfar.

    Och att bli bjuden på sån där god mat, vilken lyx!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *