Vi skrattar och lever!

Ursäkta mitt blogguppehåll utan förvarning. Jag har varit för trött, omotiverad och allmänt nere. Men nu är det bättre! Elise förkylning byttes ut mot en galet glad bebis som skrattar åt det mesta. Hon är fantastiskt go! Kolla bara igår när hunden tokade sig för henne:

Länk (öppnas i nytt fönster): Elise och Undra har kul!

Jag har lärt Vackraste hunden att ta av mig mina strumpor och nu tar hon även av Elises strumpor och det kittlar skönt om tårna!

Bloggar mer senare. Lovar!

5 thoughts on “Vi skrattar och lever!

  1. Hej!
    Så underbar hon är lillan!
    Jag satt och skrattade under hela klippet!
    Hoppas att ni mår bra och förkyldningarna håller sig i schack. Det är hemskt när dom små är förkylda. Det vore roligt att ses någon gång framöver så nästa gång ni har vägarna till Högsby, hör av er! Stor kram till er från oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *