Vilda biffar och regningt myspass

image

Innan jag körde hem från jobbet idag sprang jag och Bästa kollegan veckans myspass. Jag har ingen aning om varken tid eller sträcka men gissar på runt 45 min i 5.30-5.40 tempo. Skönt var det i alla fall och alldeles perfekt att prata till! Det regnade halva rundan och jag gillar att springa i regn så länge det inte öser ner.

Mot slutet dök det upp två andra militärkillar en bit framför oss och genast ökade jag automatiskt tempot. Vi sprang om dem och det triggade visst deras tävlingsinstinkt med för bara en stund senare var de ikapp och babblade nånting om att vi var yngre och att de sprungit långt. Kul med lite tävling en mörk och regnig måndagseftermiddag ändå och jag undrar om de sprungit ifatt oss om jag var kille?!

När jag kom hem stod middagen på bordet färdig att ätas för Militärpappan och barnen var lediga idag! Mycket goda älgfärsbiffar serverades med en bulgursallad med inlagd paprika och kronärtskockor. En klick kesella och grönsaker till och middagen var komplett. Mums!

Alla borde få ha en Militärpappa hemma i sitt kök!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *