Vinn mössa från MaMMaSyTT!

Nu har du chansen att vinna en måttbeställd baggymössa från MaMMaSyTT! Du väljer själv bland alla tyger som finns hemma.

För att vara med i tävlingen lämnar du bara en kommentar till detta inlägg (glöm inte att fylla i korrekt mejladress så jag kan nå dig om du vinner) Jag lottar ut en vinnare om en vecka, alltså den 23 september.

Givetvis kan du öka dina vinstchanser! Du får en extra lott för varje punkt nedan:

– Tipsa om tävlingen på din egen blogg. 

– Gilla Militärmamman på Facebook.

Lycka till!
Använd gärna bilden ovan när du tipsar på din blogg!

30 thoughts on “Vinn mössa från MaMMaSyTT!

 1. Får man tävla även om man inte har några barn att ge mössan till? Jag vill ha en jag med 😉
  Gillar ju redan militärmammas fejsbooksida så jag håller tummarna för en fin mössa (isåfall tänker jag ta en i ett riktigt färgstarkt mönster och ha den på mig när jag fryser nere i Affe, alltid sticker det väl i någons ögon).

 2. Åh såg dessa mössor på din blogg häromdagen! De är ju ljuvliga!! Thilda skulle väldigt gärna vilja ha en 😉 och tack för en rolig och inspirerande blogg 🙂

  • Haha!! Ja, det kan jag förstå att du behöver, Ulrika! Och Tilia behöver nåt som håller skallen varm. =) Så olika!

 3. Nu har jag tipsat om tävlingen på Axels blogg! Och gillar militärmamman på Facebook gör jag oxå:) så nu håller jag mina tummar för att vinna en mössa!

 4. Pingback: Tips om tävling | Nackabloggen – alfva.se

 5. Sådär, då har jag gillat dig på fejjan (var säker på att jag gjort det förut, men så var visst inte fallet..) Mössorna är ju helt underbara, klart jag vill ha en sån! Länkar i bloggen också!

 6. Ellen vill gärna vinna en mössa! Gillat o klart på fb. Bloggen är dock lösenordsskyddad o läses bara av släkten uppe i Sthlm (typ 5 pers) men vem vet, mormor snart 90 år kanske blev jätteglad för länken 🙂

 7. Ja, mössorna är helt underbara! Nu är det mina svägerskor som har mammasytt, men jag vill hemskt gärna vara med och tävla ändå! Passar på att gilla din fb-sida med, så får jag ju två lotter 🙂

 8. Å exakt vad vi behöver till Clara eller mindre 😉 Så jag är självklart med och tävlar! Gör genast ett inlägg å gillar dig på fb sen ett bra tag tillbaka =)

 9. Pingback: Vinn mössa från MaMMaSyTT! « Flisan

 10. Jisses så söta en sån vill jag verkligen vara med o fajtas om! Blogg har jag dock inte o Frida dig gillar jag redan!!! Ha en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *