Wämöparken

Tilia och jag hämtade Elise på förskolan med bilen idag och så körde vi till Wämöparken för att se på djuren. Vi träffade en annan fickla som Elise säger (flicka) som med var två år och hette Elise, inte varje dag vi gör det. Elise och Tilia gungade i fågelbogungan och Elise tog på sig ansvaret att putta på sin lillasyster.

Getter, höns, ankor och en jättegris hittade vi i parken och Elise som nyligen lärt sig tycka att allting är “jätte”-någonting berättade för mig och Tilia att alla djuren var jätteglada och jättesnälla och jättefina.

Vi åt mellanmål på kaffestugan där jag kunde få en varm kopp kaffe innan vi åkte hem. Här hemma lagade vi sötpotatismos med äpple och till det fick Elise fylld falukorv och Tilia köttfärs. Jag passade på att göra lite extra så jag fick mat att frysa in till Tilia. Nu ska barnen strax sova. Elise myser framför Lotta på Bråkmakaregatan och sjunger sånger i soffan och Tilia plockar bland besticken i kökslådan. Vi lägger nästan alltid Elise först och jag hoppas det går smidigt ikväll med.

Om en timme kommer Läkaremamman hit och på en kopp te och det ska bli härligt att träffa henne. Fint av henne att komma över nu när jag är ensam så länge, det ger energi och värme!

Tänk vilka vackra vänner jag har!

3 thoughts on “Wämöparken

  1. Vilken toppenmamma du är som ger dig av dina små barn och hittar på skoj! Dom är ju söta som socker båda två! Jag hoppas att läggning gick bra och att du fick lite vuxenkvalité tid! Kram Therese

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *