Yoga för upptining

YoganJag inledde min dag med att gå på yoga i en timme på jobbet. Vi har möjlighet att medverka på en yogaklass varje tisdagsmorgon och det passade mig fint idag. Jag tycker det är en härlig mjukstart på dagen när jag hinner väcka kroppen ordentligt inför dagens bestyr. Jag brukar ju vakna ganska ordentligt av två barn som vill och vill inte allt från att stiga upp till att de är lämnade vid Föris, men idag var jag själv hemma så yogan blev verkligen en mjukstart.

Själva yogapaklassen var bra, tycker jag, men däremot var det så himla kallt i lokalen, trots tända ljus… så, till nästa gång ska jag komma ihåg att klä mig varmare.

Överlag är det ganska kallt på mitt arbete i huset från 1700-talet och jag har därför fått växla mellan att stå framför skrivbordet och sätta mig på elementet på chefens rum. Och nej, det är inte bara cheferna på min arbetsplats som har element, men det är mest lättillgängligt! Under lunchen frös jag till och med så mycket att jag var tvungen att springa in i en affär och köpa mig en tröja! En snygg, så inte mig emot. Eftermiddagen var bättre, men tårna var som isklumpar när jag kom hem strax innan åtta.

Nu har jag eldat och yogat framför brasan. Och så har jag gjort min dagliga mentala träning i lugnet på min yogamatta. Värme är underskattat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *