Välkommen till mitt liv, yoga!

Jag kanske är en av de sista och jag trodde kanske aldrig att det skulle vara möjligt, men: jag har funnit kärleken till yoga! Jag är störtförälskad och längtar efter varje pass på min matta framför brasan hemma i vardagsrummet!

Det började med att jag läste Yogagirls bok; hennes okomplicerade sätt, inre styrka och många visdomsord,  som jag skulle önska att bland annat alla tonårstjejer tog del av, fick mig att se yoga ur en annan vinkel. Jag lärde mig Solhälsningen till att börja med. Eftersom att jag inte har möjlighet att träna som jag brukar (pga höftskadan) fick yogan en plats i mitt liv och det är jag så glad för idag! Alltså, inte något ont som inte för något gott med sig…

image

I takt med att yogan fick mer plats i mitt liv fick även mental träning det. Jag tränar just nu efter ett program med muskulär avslappning och det är fantastiskt att känna framstegen! Yogan ligger nära avslappningsträningen och jag kommer snabbt in i andningen så jag kör ofta på med ett yogapass efter den mentala träningen.

Mitt favoritställe är just nu framför brasan i vardagsrummet när allt är lugnt och stilla. Där är det både lugnande och varmt. Den senaste veckan har jag längtat så efter yogan att jag stigit upp tidigare för att köra morgonyoga.

Välkommen till mitt liv Yoga, du har kommit för att stanna!

2 thoughts on “Välkommen till mitt liv, yoga!

  1. Jag har oxå börjat med yoga och älskar det. Jag kör hemma än så länge, men är sugen på en kurs. Vilken typ ab yoga kör du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *