100 chins senare

Alltså, dagens WOD:
10 pullups (chins)
10 KB-swingar
GÅNGER TIO!! (Snabbast möjligt)

image

När jag var på chins nummer trettio och satte i foten i gummibandet skakade jag så fruktansvärt så det kändes mest som ett skämt att jag skulle klara en enda till! Och då hade jag alltså 70 kvar. Men det gick bra! Och jag kanske inte kan röra mig imorgon, men det tar vi då!

Jag hade glömt skorna hemma idag, men det gjorde inget. Bra det, för har jag bestämt mig för att träna så är det inte mycket som kan stoppa mig. Militärpappan brukar alltid komma med undanflykten ”jag har glömt handduk” när jag försöker locka med han ut på en löprunda. Jag glömmer med handduken ibland, men det går utmärkt att torka sig med pappershanddukar för er som undrat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *