RAW-food i Karlskrona

image

Jag har ätit lunch på Tre G idag och upptäckte till min stora förtjusning att de börjat servera Raw-food där! Vad jag förstår det som är Raw-food vegetabilisk oupphettad mat som i möjligaste mån är ekologisk. På tok för lite protein för min del, men både spännande och gott. Jätteroligt att det finns i lilla Karlskrona, som jag överlag tycker är ganska fega med ”nyheter”.

Idag åt jag rödbets- och zucchininudlar med senapscashewsås. Gott och roligt att testa lite nya smaker och kunna ta med sig ny inspiration till köket hemma!

image

Till min stora lycka fanns det även en dagens raw-bakelse. Med få ingredienser och såklart utan socker, precis som jag vill ha det. Den kanske jag testar till helgen!

3 thoughts on “RAW-food i Karlskrona

  1. Kul! Ska definitivt testa nästa gång jag kommer ”hem”. Annars är Tre G starkt förknippad med grodbakelser för mig, inte så mycket raw skulle jag tro… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *