Day after chinsday

Huvudvärken från helvetet och träningsvärken från crossfitboxen har intagit min kropp.  Träningsvärk är ju ganska skönt ändå även om det innebär att jag inte kan räta ut armarna… Huvudvärken har dock fått mig att både vila från träning (inte planerat) och vila i sängen. Och ta värktabletter,  vilket inte tillhör vanligheterna för mig. Måtte jag vara bättre imorgon!
image

Jag köpte kläder till barnen av en kollega igår och när jag kom hem letade  Elise fram en lila sammetsklänning och utbrast: ”Wow! Jag tror jag svimmar!” ”Varför då?”, undrade jag. ”För den är så cool!”, svarade Elise 3,5 år. Älskade unge!
image

Idag gjorde jag en supergod keso- och purjolökspaj till middag. Det var längesedan vi serverade den men den är alltid lika uppskattad! Ibland har jag kyckling i men idag fick det bli en vegetarisk variant. Pajskalet är av kikärtor och sätter god smak på pajen. Receptet hittar du HÄR. En sallad på babydpenat, avokado och granatäpple serverades till. Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *