Ännu en VAB-dag

I natt har Elise hostat som en tok. Och hostat lite till och sen kräkts upprepade gånger. Ingen kräksjuka utan det är slem som hon kräks. Stackars liten!

Så idag har Militärpappan varit hemma med henne och hon har fått hostmedicin även under dagen så att allt slem verkligen ska få en chans att komma upp, innan natten. Hon har varit ganska trött och gnällig och lite snorig men i övrigt frisk och glad hela dagen. Ikväll somnade hon i min famn innan klockan 18.00 och sover sedan dess gott i sin säng. Tills nu. För Vackraste hundjäveln började skälla och väckte henne och därpå kom en massa host igen. Vi får se hur det går i natt.

Håller i alla fall tummarna för att hon ska få sova hela natten och vara pigg och utvilad imorgon igen!

En liten sjuk Elise i vårt stora smutsiga kök.

En liten sjuk Elise i vårt stora smutsiga kök.

9 thoughts on “Ännu en VAB-dag

  1. Lilla skruttan! Det är jobbigt när barnen är sjuka. Speciellt hostiga där de inte kan sova lugnt. Jag hoppas att hon kryar på sig!
    Ta hand om er! Kram

  2. Du vet säkert detta, men läkare brukar rekommendera att man ger tex Mollipect senast kring 17. Då brukar det värsta slemmet ha löst sig inför natten och övriga biverkningar är borta

    • Ja, på senaste läkarbesöket fick vi veta detta. Fast vi har haft Mollipect sedan Elise var kanske 9 månader och då fick vi inga instruktioner, tyvärr. Fast det har funkat bra ändå, tack och lov. Fast nu ger vi henne direkt efter middagen, ungefär klockan 17. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *