Äntligen fingerfärg!

Elise har flera dagar i rad sagt att hon vill måla och pekat på sin fingerfärg som står högst upp i hyllan. Jag har i lika många dagar lyckats få henne på andra tankar… Det är ju så kladdigt, och tar tid, och är jobbigt att ta sig för med två barn, och, och, och… Men igår tänkte jag om och satte fram färgen till henne. Då ville såklart Tilia också måla och så fick det bli!

Om det blev kladdigt? Ganska. Om de hade roligt? Väldigt! Om färgen smakade gott? Nej, enligt Tilia som smakade. Om plaststolen från Ikea står i duschen och nu är mer grön än vit? Ja, precis.

 

Sedan kom Militärpappan hem och fick i uppgift att bada barnen medan jag torkade rent i köket och skyndade iväg till gymmet. Bra fördelning av sysslor! När jag kom hem från gympasset med Läkaremamman och en kortare joggingtur med Vackraste hunden i ösregn sov barnen och efter lite mat i magen även jag.

Idag är det fredag, mina vänner! Kanske veckans bästa dag?!

7 thoughts on “Äntligen fingerfärg!

  1. Vilka fina barn, och va glada de är! Måste låta mina barn få måla fingerfärdig imorgon, det var alldeles för längesen (beror på vem man frågar men ja, du kan nog gissa) 🙂 Ha en härlig fredagskväll!

  2. hahaa gud vad kul!!
    älskar ju att måla.
    när astrid var bebis fick hon måla med filmjölk och karamellfärg minns att det var mycket uppskattat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *