Ny kropp, någon?

Efter tips från lite andra bloggare anmälde jag mitt intresse att få ta del av Groupons rabatter på lite allt möjligt. Sedan dess har jag fått mejl varje natt om en massa saker men kommit fram till att jag inte är en så kallad rabattmänniska. Eftersom mejlen kommer till min telefon nattetid händer det att jag tittar till dem om jag av någon anledning vaknar mitt i natten och då är jag kanske oftast lite trött.

I natt läste jag MÄNNISKOKROPP 68% rabatt… och tänkte att det var nog i märkligaste laget ändå. I själva verket stod det visst Menskopp 82% rabatt. Jag behöver inget av det. Heller. Så jag ska nog gå ur Groupon med detsamma!

3 thoughts on “Ny kropp, någon?

  1. Beroende på orginalpriset hade jag nog kunnat tänka mig en ny kropp när de ändå sänkt priset så ordentligt. Vem gillar inte ett fynd liksom?;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *