Att promenera till sömns

image

Jag är ensam med barnen ett par dygn och både vill och behöver gå långa promenader,  vilket kan vara svårt att få till under dagtid eftersom mina barn gärna somnar i vagnen. Det vill jag inte för då somnar de aldrig på kvällen sen. Elise slutade sova på dagen ungefär samtidigt som hon blev storasyster (kanske för att jag aldrig skulle få vila..?) och Tilia slutade för några månader sedan här hemma.

Vad passar då bättre än att köra nattningen i vagnen?! Sagt och gjort! Vi körde kvällsrutin med tandborstning och pyjamas på och sedan stoppade jag ner tjejerna i vagnen, pluggade in Sommar i P1 i öronen och gick i två timmar! Barnen somnade ganska så snabbt men jag kunde inte sluta lyssna. Älskar Sommar i P1!

Tänk vad enkelt det kan vara att faktiskt få in två timmars promenad bara sådär en onsdag i juni, ensam med barnen och hela sommaren ligger framför oss. Älsk på den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *