Me myself and I

image

Jag har en dag i mitt eget sällskap denna tisdag. En dag som jag fullkomligt skulle avsky för några år sedan. Sedan födde jag två barn ganska tätt och var ofta ensam med dem då Militärpappan är på sjön. Behöver jag säga att jag älskar en dag med mig själv någongång ibland?!

Hittills har jag tagit det ganska lugnt, ätit en lång frukost, tagit bussen till stan och varit på den mest fantastiska thaimassage hos Jiraphon! Sedan har jag strosat lite i affärer och ätit lunch på Gelato. Deras italienska sallad är lätt beroendeframkallande! 

Veckohandling och en grovstädning av huset står näst på tur. Inte lika najs, men jag känner mig laddad. Ikväll kommer barnen hem och det ska bli så mysigt! Vi har ingea direkta planer utan får se vad veckan har att erbjuda. Semester…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *