Någonting har hänt

… men vad? Jag vaknade ju klockan halv tre i morse och kunde inte somna om. Klockan är nu över midnatt och jag är fortfarande vaken! Jag, som varit så fruktansvärt trött den senaste tiden. Kanske har jag vilat för mycket. Kan man det som gravid?

Längtar efter ett långt, härligt och utmattande distanslöpningspass! Sådär så hela kroppen är helt slut och bara skriker efter vila! Som det är nu får jag ont i kroppen långt innan den blir trött, så det är kanske inte så konstigt att jag inte kan sova ändå. Men hur länge ska detta fortsätta?

Utöver de nattliga aktiviteter som jag skrev om i morse så har Hanna, Rickard och Arvid varit på besök från Högsby. Vi åt rabarberpaj i solen och hade mysigt! Vackraste hunden och jag har varit på promenad, om än en liten sådan. Rundan brukar (i icke-gravida fall) kanske ta mig 20 minuter att gå – idag tog den 45 minuter! Senare åkte jag till Nattha där även Sykvinnan med bebis var. Vi åt en supergod skaldjurssoppa och spelade Buzz. Mycket trevlig dag, måste jag säga!

Och än är den inte över. När jag kom hem från tjejkvällen för ett par timmar sedan för att sova, upptäckte jag till min förvåning att jag inte var trött. Så vad passade bättre in än att sätta ihop spjälsängen från IKEA som vi köpte förra veckan? Och bädda rent i vår säng? För att inte tala om att diska upp och plocka i ordning i huset överlag!

Gud, låt mig sova nu. Annars måste jag vika tre veckors tvätt också!

One thought on “Någonting har hänt

  1. Hahaha.. men gud gumman.. då vet jag vad jag har framför mig… Jag är sååå sjukt trött.. Gud vad roligt att ni köpt spjälsäng.. Jag har kollat ut en på ikea, men vi ska ha jeppes vagga som han och jocke hade när de var små först. Nu minns jag inte om det var farfar eller morfar som gjort den.. Men det är speciellt.. Så jag får nog stoppa mina köpa spjälsängs händer i fickan och snällt vänta;) Vi ses på söndag gumman ska bli jätte kul att se hur ni bor.. Många kramar från oss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *