Besök hos BM vecka 32

Gravid vecka 31

Gravid vecka 32

Besöket hos barnmorskan gick mycket bra och alla värden såg finfina ut:

Blodtryck: 139/70

Puls: 67

Järnvärde: 113

Jag lämnade som vanligt in ett urinprov och det visade en hel rad med ”negativt”. Perfekt!

Nu har jag tre besök inbokade vecka 2 (graviditetsvecka 33) , ett till barnmorskan, ett till läkaren och ett till överläkaren för ett ultarljud. Koll har dem, måste jag säga!

Jag tycker att att magen har försvunnit lite och idag när vi mätte sf-måttet visade det sig att Militärbebisen vänt sig med huvudet nedåt och då gick kurvan ned, så jag hade rätt känsla. Fast sf-måttet hade vuxit i alla fall och är nu 29,5 cm, bra!

14 thoughts on “Besök hos BM vecka 32

 1. Ååå vad fin du är vännen.. Hur jobbigt du än tycker att det är, hur tungt du än finner det vara.. SÅ är DU jätte FIN!!!! Längtar så tills din lilla plutt kommer.. Hoppas vi hinner ses innan :o)
  Kramar

 2. vilken fiiiin kula du har!:))) du kan inte ha gått upp särskilt mycket i vikt va? 🙂 skönt det isf!:)))
  och toppen att allt ser så bra ut (förutom järnvärdet då hehe..) 😀

  kraamis

  • Ja du, Malin… Vikten ja. Jag har gått upp massor, närmare bestämt 16(!)kg. Än så länge… Men vad fan, jag har ju två månader kvar, så en tio till är ju inte omöjligt! hehe…

   • what?!?!!? det SYNS inte!!! kort tid kvar ju, sååå mysigt!!! :)) även om det är skitjobbigt också- att vänta och vara höggravid….
    men du ser ju pigg och fin & fräsh ut iaf!! :))

    minns i slutet av Elias graviditet.. jag hade precis fyllt år och bad Anders fota mig med magen… jag blev skitsur för att han var en sådan dålig fotograf som inte kunde få till bilderna rätt – så att jag inte såg så konstig,trött och sliten ut!! HAHAHA 😛

    hoppas du mår bra iaf utan större krämpor?!:)))

 3. Din mage är ju helt gudomlig! Kul med BM besök, jag har ju inte varit där sen i v 32 jag heller och låg då på SF 29 så vi verkar rätt så jämnstora så långt. Ska bli kul (skrämmande) imorgon att se vad det ligger på då!

 4. Felix hjärtljud var också lägre än Malvas, så det talar ju för att du får en liten kille… men å andra sidan kan man inte vara säkert på något när det kommer till små bebisar 😉 Skönt att alla värden ser bra ut i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *