Coopertest för formkoll

Idag börjar jag mitt nya löpprogram med Röhnisch Running School och för att veta vilken intensitet jag ska ligga på har jag enligt instruktion gjort ett Coopertest. Jag sprang på banan på Västra mark för att lättast kunna hålla koll på längd. Instruktionen var att springa i tolv minuter och sedan se hur lång jag hade kommit.

Eftersom jag inte har sprungit mer än enstaka myspass under en längre tid så tänkte jag mig att jag nog inte skulle komma särskilt långt idag men benen kändes lätta och jag kände att jag kunde ta i så jag blev lite förvånad när jag hann springa 2550 meter på den tiden, det var längre än jag vågat hoppats på!
image

Nu vet jag i vilken grupp jag hamnar och vilket program jag ska följa under de närmsta sex veckorna. Mycket bra upplägg! Denna vecka väntar tre löppass; ett intervallpass, ett myspass och ett långpass. Och så lite styrka på det och simning, så är träningsveckan fulltecknad!

Är du anmäld till Röhnisch Running School?

Jag är kär i min nya fina sporttopp från Röhnish som jag fått av en fin vän. Den är lite vadderad i kuporna och sitter skönt och alldeles lagom hårt. Och skurningen i ryggen är supersnygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *