Dagens träning: Tisdag

image

Raka marklyft. På golvet ligger träningspasset som jag fått inspiration av från Sara. Jag har skrivit ut och plastat in det. Enkelt att ta med i skogen eller till gymmet!

Idag körde jag på med ett renodlat styrkepass igen och fick med mig Tuffbästis som sällskap! Dessutom hanns det med under arbetstid, så allt stämde verkligen idag. Jag ÄLSAKAR att vara beordrad att träna på arbetstid! Vi har tre timmar fys i veckan som skall genomföras, inte tre timmar om man har lust att träna, utan tre timmar som skall genomföras. I like!

Uppvärming: Crosstrainer, 10 minuter

Block 1: 

Skivstång 10 kg. Tre varv. 20/15/10 repetitioner. Ingen vila mellan varven:
Knäböj – Axelpress+Bicepscurl – Stångrodd.

Block 2:

15 repetitioner. Tre varv. Ingen vila mellan varven:

Utfall framåt med 2-3 kg i varje hand – Två hantellyft åt sidan mellan varje utfall – Sittande axelpress med minst 90 grader i armbågen i nedersta läget – Knäböj med hantlarna vid bröstet – Planka på tårna (räkna långsamt till 15).

Block 3:

15 repetitioner per sida på varje övning. Två varv. Vila vid behov:

Hantelrodd på bänk, 8 kg – Utfall bakåt (utan vikt och ett ben i taget) – Sidoplanka med knä och armbåge i golvet, lyft upp höften.

Block 4:

15 repetitioner. Tre varv. Ingen vila:

Knäböj utan vikt – Raka marklyft, 15 kg – Plankan (räkna långsamt till 15).

Passet tog en timme inklusive uppvärmning och var bitvis väldigt tungt, precis som det ska vara! Sådär så man tänker att nu orkar jag inte en enda till och ändå fixar ytterligare fem reps. Gött att ha sällskap på ett pass som detta, det var perfekt! Vi sporrade varandra att ta i lite till och gjorde alla övningar samtidigt, en framgångsfaktor!

Jag lär ha känningar i kroppen imorgon. Benen är redan trötta…

6 thoughts on “Dagens träning: Tisdag

  1. hittade hit genom sara och blev nyfiken eftersom jag själv är i v.26 med 2an.
    dock har jag ingen passion för träning, önskar verkligen att jag hade det men icke. har aldrig kommit igång. dock saknar jag min dagliga cykeltur på en mil som förminskades avsevärt när vi flyttade…
    men nu ska jag kika vidare här i din blogg!
    kram

  2. Jag jobbar 90% plus planeringstid vilket känns alright. Har tänkt att jobba tills det är dags, nästan haha. Men många ser det nästan som en svaghet o. ett handikapp. Trams säger jag. Kul att du gillade min blogg! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *