Tacksamhet i högt tempo

image

Denna vecka är jag mestadels i Smålands skogar och utbildar i Ledarskap och Självkännedom. Omväxlande och kul! På min arbetsplats är det jag och två killar som jobbar ihop, förutom min chef, och vi tre har jobbat ikapp mycket på dessa dagar. Det är på något sätt så himla lätt att vara effektiv i grupp när inget annat, som telefoner, övriga arbetskamrater, uppkomna möten, högar på skrivbordet mm kommer emellan. Älskar känslan av effektivitet!

Förutom att bocka av to-do’s från listan har vi även hunnit prata med varandra lite mer på djupet. Sådant är så viktigt för att jobbet både ska flyta snabbare och bli mer effektivt och för att vi ska trivas bra tillsammans!

Mycket saker snurrar i mitt huvud just nu och jag tar en bit i taget. Någon ska föda barn, någon är väldigt sjuk, någon galet trotsig, någon lika skrikig. Uppsats i skolan, en till uppsats i skolan, ny utbildning på jobbet och 24 nya namn på en dag. Bara det! Min allergi har varit näst intill outhärdlig i flera veckor utan att jag överhuvudtaget förstår orsaken. Men jag känner ändå ingen vidare stress eller press, bara att jag inte hinner reflektera i samma utsträckning som jag är van vid. Mer leverans än reflektion för tillfället alltså men det funkar ju det med märker jag nu. Dessutom kommer en tid när jag avsätter stunder för reflektion. Andas. Jag mår faktiskt bra!

Hoppas ni har det fint också?! Och så härligt att ni fortfarande läser trots min frånvaro här under ett ganska bra tag. Jag har saknat bloggandet och er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *