Nu är det nära!!

image

Ni kan vara lugna, och jag med, mitt hår är fortfarande förskräckligt långt! Ännu är det ett par dagar kvar och jag passar på att ha håret utsläppt för att tröttna ytterligare på det. Sista dagen på första jobbveckan och jag tror att jag kommit in i matchen någorlunda på jobbet. På måndag är hela huset fullt igen då alla är tillbaka efter sommaren och jag ser fram emot vad hösten har att erbjuda!

Min näsa är bättre och träningsabstinensen stor. Än kan jag inte andas ordentligt, antar att den är lite svullen inuti efter operationen, men det ger säkert med sig snart. Om allt går som jag tror så kommer jag att kunna vardagsmotionera ordentligt nästa vecka. Och som jag längtar!

Jag har ett samarbete på gång där ni kommer kunna följa mig och min väg mot ett par mål jag ska jobba med under hösten. Spännande! Höften är också bättre och jag har medvetet varit väldigt aktsam och försiktig, till och med vilat ett par extra veckor(!), för att ge den de bästa förutsättningarna att bli riktigt bra. Jag vill ha en hel och stark kropp och inte få en skada som ständigt återkommer och då gäller det att ha tålamod.

En och en halv månad av total träningsvila har satt sina spår i mig:

* Avsaknad av de endorfiner som träningen ger har gjort mig nedstämd. Trist.

* Avsaknad av den kick träningen ger i form av att med lätthet välja hälsosamma kostalternativ har gjort att jag oftare än vanligt valt mindre hälsosam mat.

* Detta i kombination med avsaknad av de hundratals kalorier min vanliga träning bränner har gett mig lite mer fett på kroppen.

* Avsaknad av styrketräning har gjort att mina muskler svälter och skriker efter mer protein.

* Avsaknad av allt ovantående har gjort att jag längtar ihjäl mig efter träning, bra mat och att komma tillbaka på banan igen! Jag vet liksom inte riktigt var jag ska börja, vilka mål jag ska ha, vilka tävlingar jag ska anmäla mig till eller ens vilken sport jag ska rikta in mig på! Möjligheterna är oändliga!!

Att äta bra kan man faktiskt alltid göra, även med en trasig höft och opererad näsa. Så tills träningsbilderna, passen och inspirationen börjar flöda här igen om ett par dagar(!) får ni en bild på min goda frukost som består av naturell yoggi utblandat med kvarg och en mix av lite av varje som jag hade hemma, som nötter, fikon, rågflingor, frön och gojibär. Mums!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *