Dubbelpass eller ovanligt långt pass

Mina nya kadetter höll sitt första fyspass för varandra idag och jag passade som vanligt på att hänga på. Jag ska ändå bedöma lektionen och kan många gånger göra det genom att vara med själv, i alla fall när vi är två som bedömer. Genom att medverka lär jag känna kadetterna bättre och dessutom tackar jag sällan nej till ett fyspass! Passet idag innehöll en massa olika lagtävlingar med övningar och satte både styrka, kondition, bollsinne, balans och samarbete på prov!

image

Bästa kollegan och jag hade bokat in en dejt på gymmet direkt efteråt och efter en timmes fysiska tävlingar var jag lagom uppvärmd så att säga… Vi hade bara en halvtimme på oss då vi tränade på lunchen, perfekt att redan vara uppvärmd då!

Vi körde tre block och två varv per block, istället för tre som vi brukar när vi har tio minuter till. Ett block i taget och ingen eller så lite vila som möjligt:

Block 1:
Latsdrag x10
Klättrande plankan mot bänk x10
Utfall bakåt med händerna på huvudet X20

Block 2:
Sumosquat med KB x10
Biceps med stång X10 + Axelpress med stång X10 + Stångrodd X10 (samma stång)
Baksida lår och mage på pilatesboll 

Block 3:
Axellyft framåt och åt sidan på ett ben X10
Liggandes på rygg med Pilatesboll i knäveckan. Rulla ut sidorna X10
Burpees X10

Välkommen träningsvärk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *