Eftermiddagen

… har har jag spenderat i min sjukhussäng, sovandes. Mellan tolv och fem! Hoppas jag kan sova i natt nu bara. Sen har jag läst lite ur min bok och slötittat på TV.

Jag tog en lång och varm dusch i brist på annat och sen kom Militärpappan för andra gången idag. Han tog med mig till stan och vi åt på nya hotellet vid vattnet. När vi kom tillbaka till sjukhuset var min brorsa och hans tjej här. Vi satt alla och snackade en stund och sen gick de allihop. Trevligt!

Nyss var nattpersonalen inne och presenterade sig och det visade sig vara en arbetskamrats mamma. Vi pratatde en stund och jag sa att jag egentligen inte förstod vad jag väntade på, förutom att jag ska vila då. Hon förklarade nåt med lever och njurar och blodplättar (lät som en maträtt nu när jag skriver det). Och att vi väntar på att ta nya prover i morgon på morgonen som ska analyseras och förhoppningsvis visa lika fina värden då. Hoppas!

Nu ska jag väl surfa runt lite, tror jag. Väldigt stilla, för om någon timme tas mitt blodtryck igen och det vill jag ska visa bra utslag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *