Elefantkorsning på Avenyn

Jag är i Göteborg på en konferens genom jobbet. Allt är på engelska och det känns att det var ett tag sedan man både pratade och lyssnade till ett främmande språk över huvud taget. Första timmen idag satt jag och funderade om man inte skulle flytta till England ett tag. Är så avundsjuk på de som pratar sådär flytande och snygg engelska. Som de som inte behöver leta efter ett endaste ord, utan det bara bubblar ur dem. Som Vacker-bästis. Fast det gick bra med språket. Jag kom in i det efter första seminariet!

Hade nästan glömt bort att Göteborg var en så stor stad! Jag har gått och gått. Och så har jag åkte endel spårvagn, när jag inte pallat gå mer! I kväll har jag varit på stan och köpt mig de sista mammakläderna. Antar jag. Hittade ett par byxor som kändes så himla bra! Jag känner mig oftast väldigt naken i bara leggings och längre skjorta typ. Och fet och äcklig och enorm och bla bla bla. Byxorna jag köpte var lite tightare 3/4-byxor, men liksom byxor och inte strumpebyxor… Hur användbara som helst! Så jag köpte två par! Ett par vita och ett par marinblå.

Denna vecka i graviditeten, vecka 34, har det börjat hända otäcka saker med mig och min enorma kropp. Jag sväller upp! Sådär så att inte fotknölarna syns ni vet! Jag ser ut som en blandning av Babben Larsson och en elefant! Och så börjar jag få ont. I ljumskarna, i nedre delen av magen och så känner jag ett obehagligt tryck inifrån nedåt, bakåt.

Fast elefant-babben-känslan är ändå tveklöst värst!

4 thoughts on “Elefantkorsning på Avenyn

  1. Det är jobbigt när svullnaden kommer!
    Sista dygnet innan förlossningen gick jag upp TVÅ KILO.
    Så från och med nu ska du sluta väga dig tycker jag. Bara ett tips!

    • Jag har redan slutat väga mig. Slutade för en månad sedan för att inte vilja ta livet av mig. Typ. Men jag förstår verkligen varför jag borde låta bli ännu mera nu. Inte ens tänka på det. Inte en endaste gång ens.

  2. Pingback: 46 dagar eller 46 år? « Militarmamman's Blog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *