Morgonpigg som få

Jag vaknade klockan halv tre (!) i natt och sedan dess har jag inte kunnat sova. Efter att ha läst ut två tidningar, varav en om förlossning, gått runt i huset och tittat ut i gryningen, stått på altanen endast iklädd trosor och Foppa-tofflor och lyssnat på fåglarna, städat badrumsskåpen, inmundigat en järntablett och legat å beundrat (och klappat på) Militärpappan så han vaknat och vänt sig om flera gånger, känner jag att jag har fått nog och är nu klockan 05.00 uppe, påklädd och i full färd med… Någonting!

Z-bagaren öppnar nu vid fem, om jag inte missminner mig. Jag tar en sväng dit och köper lite nybakade frallor!

Vad gör ni andra?

3 thoughts on “Morgonpigg som få

  1. Herregud, och inte gick det att vända om och somna?! Jag själv är uppe för att ta mig till jobbet. Annars hade jag sovit i min säng.

  2. Smög upp för en timme sedan. Gick ut med hunden och än så länge har jag klarat mig från att väcka resten av familjen. Börjar bli hungrig men jag ska försöka vänta lite med att stöka i köket. 🙂

  3. Det låter ju galet att gå upp halv tre! Hoppas du kan somna om efter de nybakade frallorna.

    Själv ligger jag i soffan med en sovande liten bebis på bröstet, har haft en helt ok natt så jag är glad! Ikväll ska vi våga oss ut på äventyr och åka och grilla hos några kompisar.

    Ha en skön helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *