Hundra myror är fler än en hund

När jag kom hem från jobbet idag upptäckte jag ett par myror på diskbänken. Jaha, tänkte jag och slängde ut dem med disktrasan. Men en myra kommer sällan ensam… Ett par myror kommer ännu mer sällan bara dem. Vips, så var det myror lite överallt! Typ hundra kanske. Åh, vad det genast började krypa och klia på hela mig!

Jag lastade in Vackraste hunden i bilen och drog för att köpa myrborttagningsmedel. På vägen hem stannade jag till på macken för att hämta ett paket från Tradera. Det dyraste jag någonsin köpt där. Ett klädpaket med 20 jättefina bebiskläder för 230 kronor. Paketet vägde 2,3 kg och skulle gå att hämta från och med igår eftermiddag. Paketet fanns inte på macken och det enda han kunde ge mig till svar var att det fanns någonstans i Stockholm i Fredags. Och så fick jag ett telefonnummer till Posten också. Tack och hej.

Efter tre försök kom jag fram till Posten och tjejen i luren gav mig samma besked som killen på macken. Sen sa hon också att om jag inte fått paketet imorgon så måste jag kontakta avsändaren. Jag undrade vad avsändaren skulle kunna göra åt det och fick till svar att hon i så fall fick reklamera det till Posten. Tack och hej.

Drygt! Och så himla typiskt. Mitt dyrste kap och så himla fina grejer!

Väl hemma igen upptäckte jag att myrorna kom fram från golvet under diskmaskinen och här har jag nu gått och spayat anti-myrmedel på varenda myrjävel jag bara sett. De dör rätt snabbt, de små liven… Sen tog jag fram dammsugaren och sög upp myrliken, för Vackraste hunden var, som vanligt nu för tiden, dödsless på mig och mitt nya slappa (läs höggravida) tillstånd så hon skulle nosa och slicka där jag lagt ut medel. Inte bra.

Nu är myrorna borta, för tillfället i alla fall, Vackraste hunden går runt i cirklar och jag håller på att bli galen av detta jävla klickande med hennes tassar mot golvet! Det är undanplockat i huset och dammsugat på två plan av tre. Borde packa väskan inför min Göteborgsresa imorgon och sy ännu ett överdrag till fåtöljen. Men först måste jag köra 4 mil och lämna Vackraste hunden hos sin hundvakt och sen köra fyra mil hem igen. Där emellan borde det verkligen hinnas med en kopp kaffe hos blivande Övermormor och Övermorfar!

Det blir en sen kväll ikväll.

2 thoughts on “Hundra myror är fler än en hund

 1. Kanske bättre med hundra myror än hundra hundar ändå…

  Dumt med paketet. Hoppas det hittar fram. Och hoppas att du får det bra i min stad. Min alldeles egna.

  • Ja, det har du rätt i! Hundra weimaraners är inget för mig…

   Det ska bli trevligt att åka till Götet! Hoppas ni har lika fint väder som det varir här idag! Klockan är 22.30 och det är rena sommarvärmen ute. Så underbart!

   Ska bo på Gothia Towers. Är det bra eller? Svårt att ha koll på hotell i sin alldeles egna stad kanske, när jag tänker efter…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *