Elise kryper och jag springer

Inte skönt när snoret rinner

Inte skönt när snoret rinner

På riktigt! Poff, så bara kryper hon flera meter! Fantastiskt att det bara händer sådär!

Idag tog jag en kort lugn löprunda med Vackraste hunden. Jag är fortfarande inte helt fri från min förkylning men bra mycket bättre och halsen har jag inte ont i längre i alla fall. Härlig känsla när det bara spritter i hela kroppen och att den vill flyga fram. Känns som att jag småstudsar fram längs vägen, över fälten och inne i skogen. Det blev bara 20 minuters lugn löpning, minutrar som jag i vanliga fall aldrig skulle göra mig besväret att ens byta om för.

Men det var underbara 20 minuter!

2 thoughts on “Elise kryper och jag springer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *