Och reser sig.

I morse när jag kom in till Elise hade hon rest sig upp i sin säng! Det var oväntat. Men kul! När hon såg mig släppte hon snabbt taget för att sträcka händerna mot mig… Hjälp! Jag hann fånga henne. Phu!

6 thoughts on “Och reser sig.

  1. Ja du, det går fort och visst är det häftigt?! Upptäckte till min fasa häromdagen att V klara trappan utan problem, vi har fyra trappor och väldigt få grindar!!! Jackan du undrade över har en kompis haft till sin dotter innan, så den är gammal (från lindex om du vill kolla efter liknande). Jag såg att du efterlyste bärsele för tyngre än 12 kg. Vi har haft manduca sen Vega föddes och är nöjda, max 20kg. En kompis hade den tills dottern var två. Jag är rätt klen, men orkar långpromenader, så du borde klara ett maraton med den:). http://www.edenbaby.se/catalog.php?category=65

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *