En eftermiddag utomhus

Vid lunch passade jag på att gå en promenad på en timme med Finaste grannen. Vi tittade på nybyggda hus och pratade ikapp. Elise var hemma med Militärpappan och sov så jag hängde hos Finaste grannen en timme till medan hennes stora sov i vagnen utanför. Sen gick jag hem och hämtade Elise och så träffades vi allihop i lekparken för fika och bus. Hiskeligt kallt även om solen gjorde sitt för att värma där det var lä. Det var härligt att hålla i den varma kaffekoppen för oss mammor och barnen sprang mest runt och var lyckliga, så de höll sig varma på sitt sätt!

Jag vilade en stund när Militärpappan lagade mat med Elise och snart är det kväll för den lilla här hemma. Själv ska jag bädda ner mig i soffan framför Familjen Annorlunda och kanske mäta de allt tätare, men ganska smärtfria, sammandragningarna. Något ska man väl göra såhär en måndagskväll?.

4 thoughts on “En eftermiddag utomhus

  1. Ohh så trevligt och trevligt att även få gå på promenad sjlälv också så, mysigt att leka i lekparken sedan =D

    ja, det är ganska otacksamt jobb, men tacksamt på andra punkter också, jag är ju min egen chef typ, men såklart vill jag ha annat, men som det är nu måste jag nöta på med detta för finns inte mycket att välja och vraka på eg. Hoppas att vi flyttar till en större stad så vore det enklare =D

    kraaaamar, näee ej haft bloopis innan, så detta blir en utmaning =D

  2. Blir inte så lite avis på er barmark. Härligt när barnen kan lrka obehindrat. Här är det en meters drivor, is och översnöade lekplatser som sätter P.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *