Nu skiter jag i detta!

Alltså det här med att klocka sammandragningar… Ju mer jag klockar desto osäkrare verkar jag bli på vad som egentligen är en sammandragning. Den känns såklart och jag blir stenhård om magen, men den gör ju inte direkt ont. Klockade kanske tio stycken och tidsspannet mellan dem ökade bara, så jag tröttnade och lade ner.

Plötsligt händer det, Sägs det. Jo, vi får väl se…

Får väl gå och lägga mig istället, för oavsett om det inte händer något snart så behöver jag vara utvilad tills på onsdag, för då händer det i alla fall något och jag som blir så otroligt trött av sjukhusluft och allt.

Ni får en bild på Vackraste hunden istället. Jag längtar efter henne men njuter samtidigt av att slippa ha henne här i mitt tillstånd. Snart kommer hon hem oavsett! Mysigt.

6 thoughts on “Nu skiter jag i detta!

  1. Hej och tack för tapetberömmet! Jag är löjligt nöjd med just den detaljen, vi har renoverat hela lägenheten och det är min favoritgrej!

    Hoppas att det blir bebis snart, heja heja 🙂

  2. Ska bli spännande att se när det verkligen sätter igång, för mig var det från en sekund till en annan så ändrades värkarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *