Stipendier och byggdamm

Halva huset är belamrat med stegar, färgburkar, rollrar och penslar. Och damm. På ett sätt är det jobbigt med stöket men samtidigt är det så himla skönt att veta att ingen av prylarna är min, att det inte är jag själv som måste städa ihjäl mig. Eller jo, det kommer med all sannolikhet att beredas möjlighet till ihjälstädning senare men då är prylarna borta och bara dammet kvar. Alltid något!

Jag är ju som bekant ensam hela veckan och har lyckats pricka in en matkasseleverans just här. Det blir mycket mat för mig alltså! Imorgon kommer Läkarefamiljen och gör mig sällskap vid middagsbordet. Det är ju så mycket roligare att äta tillsammans!

Så måste jag också tala om att jag fått ett litet stipendium för mina studier som jag kombinerar med mitt arbete. Kul med uppskattning för ansträngningen jag gör även fast det ger mig mycket stimulans, utveckling och glädje att plugga vid sidan om. Det kräver sin disciplin och engagemang och därför är det såklart roligt att få lite extra belöning!

One thought on “Stipendier och byggdamm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *