En förmiddag och en eftermiddag

Den här lilla uppkopplade ungen och jag har tillbringat förmiddagen med att busa, gosa och äta. Nu sover hon gott ute i vagnen och Elise tittar på Pippi en stund innan eftermiddagsracet drar igång på riktigt. Tre ton tvätt bör vikas in i respektive garderob och lite undanplock här och där hade inte skadat direkt. Elise vill baka bullar. Och så ska jag laga en kycklinggryta till middag.

Kanske bäst att sätta lite fart nu då! 

 Jag har hört talas om att det finns folk som inte gör någonting om dagarna. Sådan är inte jag.

4 thoughts on “En förmiddag och en eftermiddag

  1. Jag försöker, då och då, att ta mig en stund att inte göra något. Men vadå, det finns alltid tvätt att vika, dammråttor att jaga, hund att träna, barn att… ja, det mesta…
    De dagar jag är hemma själv nu, då sliter jag med slip och lim, så att de där tapeterna kan komma upp på väggen. Börjar bli tröttsamt att klättra under en ställing upp i trappan… 😉

  2. Jaa dessa hushållssysslor de finns ständigt där, de kommer man aldrig undan, har också vikt in massa tvätt häromdagen och tvättade nytt, nu är det lika mycket att vika in igen. Men nu är tvättkorgen tom för ett tag

    kramar

  3. jag älskar att göra ingenting, men det var väldigt länge sen som jag hade tillfälle till det 😉 Med två barn blir det inga sådana stunder över, det finns som sagt tidigare alltid en tvätt att ta hand om, mat att laga eller städa upp efter osv i all oändlighet. Fast jag får sällan så mycket gjort på dagarna. Om jag får välja (vilket jag ju får!) så hänger jag hellre med barnen på ÖF, än gnor hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *