En helg utan planer

image

Efter många dagar borta från barnen har vi nu haft en helg med massa mys, bus och gos! Att hålla UGL-kurs är något som tar på de mentala krafterna och trots att vi praktiskt taget suttit stilla på en stol i en hel vecka har jag varit galet trött hela helgen. Tur jag har en fin familj att tanka kraft från!

image

Tillsammans har vi haft en helt oplanerad helg med sovmorgon, långfrukost och ganska långsamt tempo. Vi har bakat lussekatter, grillat korv och kollat på film. Vi har lekt i lekparken med kompisar, städat, handlat och kommit ifatt med tvätten.

image

På söndagar är Elise och Militärpappan på simskola och under tiden har Tilia och jag mys hemma. Idag åt vi macka i soffan och kollade på Bolibompa. Plötsligt sov Tilia, med mackan i handen. Lilla godingen, jag passade på att krama om henne en stund extra innan jag bar upp henne till sin säng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *