En och en fjärt

Militärpappan är på övning på de sju haven i två veckor och lämnade igår morse. Trots att jag är van så blir jag alltid lite deppig när han åker och jag inser att det är bara jag med Elise och Vackraste hunden för en tid framöver. Inte för att det är jobbigt, jag får ju sova hela nätter och Elise är underbar att ha och göra med just nu, utan mest för träningens skull faktiskt. Den blir lidande när jag är ensam och det känns som att varje pass blir till ett stort projekt!

Denna gång bestämde jag mig i alla fall för att det inte skulle bli så utan jag ska bara köra på, jag får väl ta med mig Elise till gymmet! Det finns ingen barnpassning på vårt gym och jag har för tillfället ingen som kan avlasta med att passa Elise, om än för en timme. Hur eller hur blir jag rätt så fastlåst vid henne. Tur att jag har bil!

Idag packade jag in Elise i bilen och tog med henne till gymmet. Jag körde igenom hela kroppen med ganska lätta vikter och relativt få repetitioner för att se om muskelinflammationen i ryggen håller sig borta. Hoppas! Vi var där redan strax innan halv nio och det var lagom folktomt där vid den tiden. Till min förvåning satt Elise och tittade på mig och de andra stora killarna och en och annan pensionär hela passet, som varade i 40 minuter. Jag avslutade med lite TRX-övningar i andra ändan av lokalen och Elise rullade medicinbollar och slog på bosubollar. Piece of cake att ha med henne idag alltså!

Elise dricker mängder med vatten varje dag!

Elise dricker mängder med vatten varje dag!

image

Igår var det väldigt varmt och solen strålade så Elise och jag åkte till Brunnsbadet i Ronneby som byggdes nytt förra året. Det var med andra ord väldigt fräscht och fint och gratis för Elise att gå in. För mig kostade det 35 kr, lagom, tycker jag! Vi badade i flera olika bassänger, tittade på allt folk och mös i skuggan under mitt fina paraply som jag tvingades köpa i Köpenhamn förra veckan till det något höga priset ”En och en fjärt”. Det låter ju inte så mycket… Men det var fint! Och bra både på Köpenhamns regniga gator och under Ronnebys stekande sol.

På seneftermiddagen tog vi en sväng med Vackraste hunden och stötte på Finaste grannen på vägen. Vi gjorde sällskap till lekplatsen en stund så barnen fick gunga lite. Det var populärt! Som vanligt kände jag mig väldigt glad när jag träffat Finaste grannen och deppigheten var som bortblåst. Underbara dag!

2 thoughts on “En och en fjärt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *