En snabbis bakåt innan semestern

En sju veckor lång semester ligger framför mina fötter och jag ser tillbaka på en händelserik och utvecklande vår i mitt arbete. Att mitt jobb är varierande råder det inga tvivel om och det var faktiskt en av de orsaker som övervägde när jag gjorde mitt yrkesval.

image

Jag dyker inte i tjänsten men fick förmånen att prova på det efter att jag hållit en utbildning, inom mitt specifika yrkesområde Ledarskap och Lärande, för Dykeriskolan en dag. Respekt till de som arbetar med detta dagligen! Sjukt tungt. Och väldigt intressant!

image

Det känns som att isen låg tjock i Örlogshamnen för bara någon månad sedan… Antar att det bara är tiden som går snabbt medan jag har roligt!

image

Ett par dagar i januari spenderade jag i metropolen Kosta i Småland där vi höll utbildning i Ledarskap och Självkännedom. Kvällsfikat för min del bestod av lufttorkad skinka. Mums!

image

Om det någongång känns lite tungt och trist brukar jag piffa upp stämningen med en glad färg på naglarna! Turkost till exempel.

image

Det är härligt att ha många träningstokar omkring sig på jobbet. Alltid är det någon som är på ett pass i simhallen, kräkintervaller på bana eller styrka i gymmet! Gilla på den!

image

Efter 134 år gjorde sanitetsbehållaren intåg i byggnaden där jag jobbar om dagarna. Det firades med paket från tjejer på andra förband och innehöll påsar med rosa snören kring. Hurra!
image

Och så den alldeles, alldeles fantastiska seglingen över Atlanten med HMS Gladan under maj månad. Ahh… Jag känner mig oerhört tacksam och väldigt glad över att få möjlighet att arbeta med det jag gör! Som vilket jobb som helst.  Nästan. Jag ser fram emot vad hösten har att erbjuda. Men först: Semester!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *