En torsdag som en fredag

En av mina kadetter är ruskigt duktig på crossfit och höll idag ett pass för sina kamrater och jag slank med på ett hörn för det är ju så roligt! Passet varvade teknikträning och riktigt tufft köttande – gött att ha motståndare tycker jag, så man tar i lite extra! Jag anpassade såklart efter min gravida förmåga och det var lika jobbigt för det, som vanligt.

När jag kom hem från min cykeltur från jobbet hade Militärpappan och Elise lagat en väldigt god gulaschsoppa som vi åt till middag och så kom Militärmorfar på besök en stund, trevligt!

Vi har även bytt värmesystem den här veckan och idag var killarna här för att göra det sista jobbet. Vi har bytt till luft-vatten och är ungefär hundra lax fattigare men det lönar sig i längden. Klimatet inomhus är redan mycket behagligare och nu kan man duscha länge och varmt, något som vi inte kunnat göra sedan vi flyttade hit för mer än två år sedan. Livskvalité!

BFF (Best friends forever)

BFF (Best friends forever)

Elise har varit jättemysig och på toppenhumör hela kvällen och sover nu gott i sin säng och så önskar vi att det förblir hela natten. Hon har sedan 5 månaders ålder sovit hela nätter i sin säng i sitt rum (hon har alltid sovit i egen säng) men nu när hon varit så sjuk under en längre tid har hon legat i vår säng från och till. Bland annat för att vi ska få sova och för att hon inte ska hosta en massa, vilket hon lätt börjat göra när hon börjar gråta. Nu är hon dock frisk och det är hög tid att falla tillbaka i gamla goda rutiner, för hela familjens skull. Vi är lediga både fredag, lördag och söndag och på den tiden hoppas vi kunna vända tillbaka hennes sovrutiner att sova hela nätter igen!

2 thoughts on “En torsdag som en fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *